Slide One - copy
Slide One - copy
Slide One - copy

Apartmani

Palada 1

Plavi + Zeleni

Plavi + Zeleni

*Apartman sa dvije spavaće sobe, prekrasnim pogledom na more i francuskim balkonom je kombinacija 2 manja apartmana spojena u jedan. *Apartmani uključuju potpuno opremljene kuhinje, hladnjake, mikrovalne pećnice, kuhala za vodu, aparate za kavu,  ležaje na rasklapanje, klima uređaje, SAT-TV, dva sefa, besplatne Wi-Fi, glačala i stolove za glačanje. *Kupaonice / tuš imaju perilice rublja i sušila za kosu. Sobe su velikim bračnim krevetom koji ima pomoćni krevet unutar kreveta i garderobne ormare. *Radi se o dva apartmana spojenih u jedan koji sadrži: 2 sobe sa bračnim krevetima,  2 kuhinje, 2 dnevna boravka sa 2  kauča na razvlačenje i 2 kupaone sveukupno.

*Apartman je sa kompletnom posteljinom za spavanje, ručnicima za kupanje, ogrtačem i kupaonskim papučama. Kuhinja je komplet sa posuđem opremljena.

*Apartman je za 8 osoba, 70 m2 koji je kao spojena 2 manja apartmana u jedan veliki od kojih svaki ima 1 spavaću sobu sa bračnim krevetom i ormarom, dnevni boravak sa 1 kaučom na razvlačenje, 1 kuhinju i 1 toalet.  Osiguran je besplatni parking, te privatni ulaz.

Choose language