Slide One - copy
Slide One - copy
Slide One - copy

Apartmani

Palada 1

Plavi + Zeleni

Plavi + Zeleni

*Apartman sa dvije spavaće sobe, prekrasnim pogledom na more i francuskim balkonom je kombinacija 2 manja apartmana spojena u jedan. *Apartmani uključuju potpuno opremljene kuhinje, hladnjake, mikrovalne pećnice, kuhala za vodu, aparate za kavu, klima uređaje, SAT-TV, dva sefa, besplatni Wi-Fi, glačala i stolove za glačanje. *Kupaonice / tuš imaju perilice rublja i sušila za kosu. Sobe su velikim bračnim krevetima koji imaju pomoćni krevet unutar kreveta i garderobne ormare.

*Radi se o dva manja apartmana spojenih u jedan veliki  koji sadrži: 2 sobe sa bračnim krevetima,  2 kuhinje, 2 dnevna boravka sa  2 bračna kreveta i 2 kupaone sveukupno.

*Apartman je sa kompletnom posteljinom za spavanje, ručnicima za kupanje, ogrtačem i kupaonskim papučama. Kuhinja je komplet sa posuđem opremljena.

*Apartman je za 8 osoba, 70 m2 , koji je kao spojena 2 manja apartmana u jedan veliki, od kojih svaki ima 1 spavaću sobu sa bračnim krevetom i ormarom, 1 dnevni boravak sa 1 bračnim krevetom zajedno sa  1 kuhinjom i 1 toalet. Osiguran je besplatni parking, te privatni ulaz. 

Choose language