Apartmani Palada 1

*Apartmani Palada 1 smješteni su uz šetnicu prvi red do mora sa prekrasnim pogledom na kristalno čisto tirkizno more. *Zbog svoje čistoće plaže na otoku Krku ponosni su nositelji europskih „Plavih zastava“ kao dokaz visoke kakvoće i standarda plaže. Plaža “ Palada“ i šljunčana „Vela plaža“ koja je cijelom svojom dužinom u polukrugu od 1800 m još od 1999. godine može se pohvaliti jednom takvom.

*Apartmani Palada 1 su sigurno jedan od vaših top izbora u mjestu Baška. Nalaze se nedaleko od autobusnog kolodvora i centra. Luka u Baškoj udaljena je 400 m od apartmana, a do crkve Sv. Lucije u Jurandvoru ima 2 km.
*Apartmani Palada 1 uključuju 4 smještajne jedinice: apartman sa 5 zvjezdica „Penthouse Deluxe“, apartman „Plavi+Zeleni“ sa 4 zvjezdice, te dva studia apartmana sa po 4 zvjezdice: „Crveni“ i „Gradovi“.
*Glavna plaža „Vela Plaža“ , centar, trgovine, restorani, picerije, barovi, lokali, slastičarnice i ostali sadržaji koji su u ponudi za sve vaše potrebe udaljeni su svega nekoliko stotina m od apartmana.
*Na plaži možete iznajmiti sve za vodene sportove kao i ležaljke i suncobrane.

*Sve jedinice uključuju potpuno opremljene apartmane, osiguran je besplatni parking, te privatni ulaz.
*Topla mediteranska klima, obilje sunca i netaknuta priroda nude našim posjetiteljima nove načine odmora i uživanja.

Crveni
Plavi + Zeleni
Gradovi
Penthouse Deluxe

Choose language